Арман Бабикян за Цветанов: Да обсъждаме един богат и проспериращ човек, на фона на мизерните пенсии, е напълно безпредметно

19 Мар 2019 22:01

Изглежда ми странна покупката на апартамента на Цветан Цветанов от гледна точка на актуалните цени на имотите в София. Странни са ценовите нива на квадратен метър. Да обсъждаме един богат и проспериращ човек, на фона на мизерните пенсии, е напълно безпредметно. Това каза пред Фрог нюз пиар експрертът Арман Бабикян.

Възмущението е въпрос, който е свързан със способността на хората да реагират. В края на краищата българските граждани са тези, които трябва да преценят дали някой се държи адекватно на очакванията им или не. Пожелавам на Цветанов 10 апартамента. За мен, обаче би било по-приятно, ако сам видял усиления труд, чрез който той е спечелил средствата . В България е хубаво да има богати хора, които са извадили средствата си с почтен труд. Това би било чудесно. От много години виждаме как се трудят тези хора и какъв е резултата, който получаваме от политиката им. Всеки може да прецени колко са заслужили тези, които получават огризки от пенсиите си и тези, които управляват държавата им.

 

На въпрос дали днешните управлаващи не се облагодетелстват по един и същи начин като тези от социализма, Бабикян каза: „Защо трябва да има разлика, след като хората, които обсъждаме в момента са бивши членове на комунистическата партия. Говоря за членовете на ГЕРБ и БСП. Тези хора да са възпитани по един начин с в този тип манталитет. Нормално е да очакваме от тях това-придобивки, свързани с недвижимости, движимости и т. н. Те са част от манталитета на обогатяващия се пролетариат. В тяхното съзнание не се случвало друго. Такт и отношение спрямо хората в най-бедната страна на ЕС, очевидно отсъства.

 

Нашите претенции не могат да са свързани с това колко охолно иска да живее някой. Нашите претенции могат да са свързани единствено с това, дали почтено е придобил средствата си и дали върши работата, за която е избран и назначен. Сами преценете дали това е така. Мисля, че състоянието, в което е страната, състоянието на майките с деца, медицинските сестри, двата милиона избягали от страната, не е завидно. Това са достатъчни показатели, по които се вижда колко „прекрасно цъфти“ нашата Родина. Пред нас са блеснали житата“, заключи шеговито експертът.

Main Menu