Борисов: Няма да разрешим хотел на Алепу. Това ще е прекрасно място за къщичка за птици

05 Юли 2020 13:47

"То, друг няма да ни похвали, затова ние да се похвалим! Его го. Хайде пак да се похвалим. Гледай! Красота!" С тези думи премиерът Бойко Борисов се обърна към журналистите при проверката си на обходния път на Поморие, с който транзитният трафик се изнася извън града.

Знам, че ви е яд, ама... След нас всеки ден оставяме направено. Това не могат да го боядисат след това. Не могат да го поддържат след нас, добави министър-председателят.

Борисов коментира и темата с подпорната стена на плажа Алепу и се зарече там да не се построи хотел.

 

„Това е много атрактивна подпорна стена, но ще бъде прекрасно място за къщичка на птици. Представяте ли си някой да даде разрешение по време на нашето управление да се строи хотел? Това е абсурдно. Чудя им се на акъла защо си вкараха такъв автогол. Вижда се, че хотел, а казват, че не е.“, каза премиера.

И добави, че има разследване и че виновните лица ще си получат наказанието.

Борисов бе категоричен, че няма нужда от затягане на мерките заради коронавируса.

„За мен е показателно, че 10 дни след мача Левски-ЦСКА няма увеличение на заболеваемостта. Като затворим баровете тези чартъри какво ще ги правим. Аз ако питам щаба – пазете се, не се скупчвайте, дезинфекцирайте, трябва да живеем. Защо със заповед да ги пращам вкъщи, всеки, който иска може да си остане вкъщи", коментира премиерът.

Main Menu