БОЕЦ за "Величие": Г-н Марков, вие не сте нито полковник, нито партиен лидер. Вие сте просто лъжец и страхливец

14 Юни 2024 12:27
БОЕЦ за "Величие": Г-н Марков, вие не сте нито полковник, нито партиен лидер. Вие сте просто лъжец и страхливец Снимка: БГНЕС

Г-н Марков, вие не сте нито полковник, нито партиен лидер. Вие сте просто лъжец и страхливец.

За по-малко от 24 часа БОЕЦ разобличихме поредният новоизлюпен политик-измамник - "лидера" на Величие Николай Марков. Сезирахме ДАНС за руски шпионаж, като приложихме негова публикация, думи и твърдения, че събира разузнавателна информация за военната помощ, която България предоставя на Украйна и изпраща тази информация на руските служби в Кремъл по засекретени канали. Това коментира във "Фейсбук" лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев.

Точно с подобна прокремълска риторика и псевдопатриотични заявки Марков, Ивелин Михайлов и партийката им влязоха в Парламента. За дългата ръка на Пеевски в този процес ще разкажа друг път. Всъщност една от целите на този сигнал бе да покажем, че ДАНС под контрола на Пеевски ще разтвори чадър над Марков и ще смачка сигнала. Така ще станат ясни много неща. Но, за това друг път.

Днес (в четвъртък) в бТВ Ризова попита Марков за сигнала на БОЕЦ и дали това са негови думи, дали е предоставял разузнавателни данни на руснаците, както самият той твърди! 20 минути Марков се гърчеше и обясняваше, опитваше се да демонстрира нещо наричайки ме "Гошо Боеца" и накрая дори той попита водещата дали е сигурна, че той е писал тези думи! Рядко съм виждал по-голям страхливец от този въпреки, че съм виждал различни трикаджии, сглобкаджии и измамници.

Може би само Борисов е по-страхлив от него. Още не са обявени официално резултатите от изборите и този вече се отрича от думите си. Николай Марков обаче направи още нещо! Почти истерично поне десет пъти повтори, че вярва в ДАНС и българските служби и че всички ние трябва да им вярваме. Аз и БОЕЦ знаем, че службите и специално ДАНС са на пряко подчинение на Пеевски (за един ден бе и председател на ДАНС) и са тотално пробити от Кремъл. В този смисъл думите на Марков звучат така - "Вярвам на Пеевски и всички вие трябва да му вярвате".

Сега искам да честитя на всички избиратели на Величие и най-добре на следващите избори директно да си гласуват за Пеевски, а не да се доверяват на хора, които вярват на Пеевски и се отричат от думите си при първият сблъсък с БОЕЦ.

Съмишленици на БОЕЦ изразиха мнение, че не си струва да се занимаваме с николаймарковци и подобни елементи, защото са ниско ниво. Искам да ви кажа, че нашият опит ни е научил, че като изпуснеш някой лъжец до властта и не го спреш навреме после злото пораства и нанася големи вреди.

За 11 години от нашето създаване сме виждали много политици и партии, които идват с лъжа и си заминават на политическото бунище. Но ние оставаме и продължаваме своите битки срещу мафията и кремълската пета колона изграждайки гражданското общество в България. Модела на активен граждански контрол и натиск, който налагаме не позволява на злото да расте.

Продължаваме!

#БОЕЦ