E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Събота, 24 Февруари 2018 13:01

Движение “Спорт за всички” с много събития през тази година, очакват над 12 000 участника/снимки/

Специална награда за развитието на масовия спорт получи дългогодишният деец в движението “Спорт за всички” Маргарита Зайкова от ОУ Драган Манчов Специална награда за развитието на масовия спорт получи дългогодишният деец в движението “Спорт за всички” Маргарита Зайкова от ОУ Драган Манчов

 

Движение “Спорт за всички” Мама, татко и аз-баба, дядо и внуче” стартира от утре своя спортен календар за 2018 година и очаква над 12 000 участника. Редовно на кросовето на движението участват над 500 души, а първият за тази година е на 3 март за Националния празник на страната. За миналата година участниците са били над 10 000 души, но кандидатите се увеличават всяка година. Това съобщи от движението инж. Петър Петров, който е и собственик на “Балканкар-Рекорд”. На работна среща с организатори и училищни дейци днес се обсъди програма "За развитие на спорта за всички, спорт в свободното време, за здравето и дееспособността на хората от всички възрасти, срещу насилието, наркоманията и СПИН-а" 2018 г.

 

Специална награда за развитието на масовия спорт получи дългогодишният деец в движението “Спорт за всички” Маргарита Зайкова от ОУ Драган Манчов. Призът беше връчен от инж. Петър Петров.  Първото състезание от спортния календар  ще се състои на 25 февруари, неделя. Това е турнирът по шах "Еверест Хотел Лайпциг". Общо стартовете през тази година са 25. Стремежът е да бъдат обхванати максимален брой деца.

 

Последно променена в Събота, 24 Февруари 2018 17:10