E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Вторник, 13 Февруари 2018 18:42

Николай Киров се надява футболистите му да се възползват от слабостите в играта на ЛевскиСтарши треньорът на Ботев (Пловдив) - Николай Киров заяви пред Гонг, че  се надява неговите футболисти да се възползват от слабостите в играта на Левски в първия мач за новия дял от сезона в Първа лига за пловдивчани.

"Надявам се да бъдем готови за предстоящите мачове от първенство. Контролните срещи са една важна част от тренировъчния процес. Те са възможност да се експериментират различни варианти. Свършихме доста работа. Имаше контроли, в които нещата не се получиха, както трябва. При нас нямаше голямо текучество през този трансферен период. Разделихме се с определени футболисти. Надявам се да сме взели техни достойни заместници.

Важно е да се правят изводи от всяка една загуба. Не останах доволен от настройката на играчите при загубата от Ботев (Враца). Направили сме нужните си поуки и се подготвяме за първия мач от първенството.

Запознаваме се в детайли с играта на Левски. Вижда се промяна в играта на тима. Имат нови състезатели най-вече в средата на терена и в атака. Надявам се ние като треньори да си свършим перфектното работата. Важно е ние да противодействаме на силните страни в играта на Левски и да се възползваме от техните слаби. Надявам се, че ще прекъснем тази лоша серия при гостуванията на Левски.

Изпратихме добра година, но тя вече е в миналото. Ние трябва да направим всичко възможно, за да постигнем силни резултати", коментира  още Николай Киров.

banner728