E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Понеделник, 13 Ноември 2017 10:25

Христо Бонев с добри впечатления от новия треньор на Локо

Почетният президент и легенда на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев изрази впечатленията си за новия треньор на отбора Бруно Акрапович в предаването „Спорт в обектива“ на Канал 3:

"Не познавам лично новия треньор Бруно Акрапович и не знам в кои отбори е работил. Прави ми обаче впечатление, че той е сериозен човек и започна да въвежда по-голяма дисциплина. Двама наши юноши и това момче от Канада са в много добро състояние и това ме кара да мисля, че в бъдеще ще имаме футболисти с малко по-голяма класа от сегашните. Привържениците ни  са много огорчени в последните месеци. Мисля, че ще бъде много трудно да влезем в първата шестица. Но това е възможно при добри резултати, дори не е нужно някаква свръхигра.
Темата за Мартин Камбуров е приключено. Получи се неразбирателство между него и собственика и той отиде в Берое. А ние ще търсим начин как да запълним неговото място, което не е много лесна задача“. Това, което Христо Крушарски трябва да прави за отбора, той го прави. Оттам нататък вече трябва да се подобри вътрешната организация", заяви Зума

Последно променена в Понеделник, 13 Ноември 2017 10:42