E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Сряда, 14 Февруари 2018 23:34

Стрелба в гимназия във Флорида, има жертва и ранени

Стрелба е била открита в гимназия „Марджъри Стоунман Дъглас“ в Паркланд, щата Флорида, съобщиха от шерифската служба. Поне един човек е убит, а най-малко 20 души са ранени. Сградата на училището е обкръжена от десетки полицаи, информираха местни медии, цитирани от световните агенции.

 

В гимназия "Марджъри Стоунман Дъглас" е обявен "код червено", сградата е блокирана. Най-малко един човек е убит при стрелбата, съобщи шефът на местната пожарна служба пред в. "Маями херълд". Местна телевизия информира за поне 20 ранени.

 

 

Предаване на живо от гимназията показа десетки ученици, които бягат и се отдалечават от училището, минавайки покрай голям брой линейки, полицейски и пожарни автомобили.

 

Според данните на телевизионния канал FOX News, училището  е блокирано, като стрелецът не е заловен и се намира на територията на гимназията. Местната полиция е призовала гражданите да избягват мястото на произшествието.

 

Намиращите се вътре в сградата ученици и учители трябва да останат барикадирани, докато полицията не успее да достигне до тях, подчертаха от органите на реда чрез социалните мрежи.

banner728