Михаела Филева обяви бойкот на лошото време /снимки/

20 Сеп 2019 11:08

Михаела Филева изнесе първия си самостоятелен концерт на Летния театър в Пловдив. Той беше част от турнето на певицата, което стартира от София на 18 април, а през октомври тя ще продължава турнето си в Благоевград, родния Велико Търново и Варна. 

Дъжд се изсипа преди концерта и той спря минути преди самото начало. Михаела Филева излезна на сцената с музикантите Васил Крумов, Васил Вутев, Александър Обретенов, Краси Тодоров и танцьорите от RiO Crew. Тя започна с песента "Ингогнито". Певицата изпълни "Забранен достъп" с "Трио тринити" със специална хореография.

Михаела Филева зарадва феновете си с "Любов", "Последни думи", "Опасно близки", "Когато ти трябвам", "Конец" "Цяла нощ", нейна версия на "Шоколад" на Остава и други. Тя беше върната на бис и изпълни три песни.

По време на първата самостоятелно написана песен от Михаел Филева "И аз съм тук" и баладата от последния албум на певицата - "Нова страница" заваля силен дъжд и въпреки това феновете не се изплашиха и заедно с нея обявиха Бойкот на лошото време със следващата песен и дъждът спря. 

След края на концерта Михаела Филева зарадва феновете си като раздаде автографи и се снима с тях в продължение на час. 

Main Menu