Мюзикхолен Театър Пловдив прави премиера на зрелищен спектакъл за любовта между амазонка и римлянин

25 Фев 2020 15:57

 

 

Мюзикхолен Театър Пловдив представя на 1 март от 19:30 часа в Дом на културата "Борис Христов" премиерата на новия си спектакъл със заглавие "Прераждане".

Това е танцово- театрален, мултимедиен шоу спектакъл за любовта между амазонка и римлянин, които се прераждат през вековете в опит да изживеят живота си заедно.

Зрелищно представление с над 30 участника, 17 танца, динамична хореография и осветление, 8 на 3 метра LED екран и използвано максимално мултимедийно въздействие, създаващо впечатление за "жив" филм.

Със специалното участие на Диан Райчев, Лиляна Попова, Василена Караманлиева, Стефан Лозанов, Васил Караманлиев. Хореографията е дело на Николай Серафимов, режисурата е на Васил Караманлиев.

Билети се продават на касата на Дом на културата "Борис Христов".

Мюзикхолен театър Пловдив съществува от 1993г и има зад гърба си участия в много собствени и чужди спектакли. Номиниран е 4 пъти за Награда "Пловдив", която спечелва през 2006г. Малките танцьори, участващи в Мюзикхолен театър са носители на престижни награди от танцови национални конкурси. В танцовата школа малки и големи придобиват умения по класически, съвременен и джаз танц, танцово шоу и други.

Main Menu