Подкрепи песен на пловдивския състав ДВФ"ОМАЙНИЧЕ - РАНОПОЙЧЕТА"

04 Мар 2020 16:19

Музикалният състав ДВФ "ОМАЙНИЧЕ - РАНОПОЙЧЕТА" от Пловдив с ръководител - вокалният педагог и диригент г-жа Таня Орманова достигна до финала на фестивала "Детска мелодия на годината". Тази година се провежда второто издание на Национален фестивал за нови детски песни ”ДЕТСКА МЕЛОДИЯ НА ГОДИНАТА”/2019 г./. Финалът на фестивала е Гала концерт за избор на песента на годината, който ще се проведе в гр. Велико Търново на 21 март 2020 г.

Гр. Пловдив ще бъде представен единствено от малчуганите от Детска вокална формация „Омайниче - Ранопойчета“ с неустоимо сладката песен „ТОРТА ЗА ГОСТИ“ - https://www.youtube.com/watch?v=oogWiEZ5uAA&t=41s.

Автор на музиката и текста е Владо Любенов. Те ще бъдат и най-малките участници, допуснати до финала.

ДВФ "Омайниче" е създадена през 1995 г. в гр. Пловдив. Водеща в културния живот на града ни, формацията е доказана школа за музикално образование и възпитание. Носител на награди, медали и отличия, „Омайниче“ достойно представя българското изкуство на родна земя, както и в чужбина и доказва своя девиз "С песен и обич творим добро".
През месец ноември 2020 г. предстои тържествено честване на 25 – годишния юбилей на ДВФ „Омайниче“.

Гласуването за наградата на публиката се осъществява единствено в интернет.

НЕКА ГИ ПОДКРЕПИМ, като гласуваме на линка:

http://www.easypolls.net/poll.html?p=5dcab7ece4b033f78236af56&fbclid=IwAR0fWyU-i3GqW1Bs6GUwkyDfB-GU2KYF7SGFHS5HjnNEaD6uSrWUoVa4xVo

Песента на състава „Торта за гости“ е под номер 12.

Main Menu