Седми Международен фото салон ПЛОВДИВ 2020 е отворен за участие!

27 Мар 2020 15:33

Международен фотосалон Пловдив е традиционно събитие от Културния календар на Община Пловдив, което тази година бележи своето седмо издание. Новото през 2020 година, е че два от разделите са трансформирани като принт раздели, с което организаторите се надяват да привлекат интереса на всички, които смятат че тази форма на представянето пред журито е по-добра. МФС Пловдив, отново е включена в културния календар на град Пловдив.

Освен честта да е едно от тях, благодарение на финансовата подкрепа на Община Пловдив, салонът отново ще има своето издание в книжно тяло със селекция от всички медалисти, както и част от по-добрите фотографии от финалистите. Организаторите се надяват отново да провокират най-активните и добри фото творци от цял свят и журито да оцени, награди и избере най-впечатляващите фото творби.

Салонът е отворен за участия и казваме Добре дошли на всички професионалисти и любители от цял свят в следните 6 раздела:

1. Отворен ЧЕРНО-БЯЛ - дигитален

2. Отворен ЦВЕТЕН - дигитален

3. ПРИРОДА ПРИНТ раздел - малки принтове

4. ФОТОЖУРНАЛИСТИКА (TRAD) ПРИНТ раздел - малки принтове

5. ПОРТРЕТ и ТЯЛО - дигитален

6. ГРАДСКИ ЖИВОТ - дигитален

Салонът (изложбата) не приема фотографии, които вече са участвали (включени във финалната селекция) в предишните 6 издания.

ПЕТ членно жури от 3 различни държави, ТРИ чуждестранни фото-организации и една българска, ДВА каталога(печатен и дигитален) за всеки участник. FIAP 5 звезди за печатния каталог.

ЕДНА голяма награда - КУПА + 500 евро и общо над 150 награди

КРАЕН СРОК - 2 Maй 2020

Пълен регламент, календар, такси и видове плащане, жури, награди и формуляри за онлайн участие на официалната интернет страница на Международен фотосалон Пловдив.

www.photosalon-plovdiv.com

 

За контакт: Антон Савов, ESFIAP

член на УС На НСФА „Янка Кюркчиева“

и секретар за връзки с FIAP за България

 

website: www.photosalon-plovdiv.com

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

facebook: www.facebook.com/InternationalPhotoSalonPlovdiv

 

 

Main Menu