Талантите от Арт Войс център с пореден концерт в Капана

03 Авг 2020 14:49

 

 

В сряда вечерта, на 5 август от 20:00ч. е следващият концерт на живо от серията изяви на талантите от популярната музикална школа Арт Войс Център, с ръководител и музикален педагог Руми Иванова. Събитието е част от програмата „Лято в Капана“ на ул. „ Абаджийска“, организатор е „Библиотеката за идеи и събития“.

На познатото вече място, пред уиски бар СандъкЪ в Капана - кварталът на творческите индустрии, ще имате възможност да се насладите на музикални изпълнения в популярни стилове на талантливите възпитаници на школата, които със сигурност ще направят вечерта ви по- приятна.

Концертът се осъществява с финансовата подкрепата на Община Пловдив. Входът е свободен.

Само преди 3 дни, ръководителят на Арт Войс Център Руми Иванова получи поредната си награда. Тя бе удостоена със статуетка и грамота „Най-добър вокален педагог“ на провелия се в Димитровград 20-ти юбилеен Национален конкурс за детска забавна песен на фолклорна основа "Златен извор".

Руми Иванова сподели в неин стил, скромно и с обич към възпитаниците си, за които тя е и ментор и приятел, че това в голяма степен е резултат от прекрасното представяне на тримата участника от Арт Войс Център.

„Благодаря на Вики Илиева- новото "Димитровградско откритие" - заслужено признание за огромния ѝ талант, на Василена Маслева - прекрасна и нежна, на Гошко Ангелов- талантливо пеещо момче! Благодаря ви деца и неуморни родители!“, написа в социалните мрежи Руми Иванова.

Main Menu