Заради лошото време: ПЪТЯТ КЪМ ВЪРХА на Бунарджика се ОТМЕНЯ

18 Сеп 2022 12:21

 

 

ОБЩИНА ПЛОВДИВ, отдел „Култура“ съобщава, че поради лошата метеорологична обстановка, събитието „ПЪТЯТ КЪМ ВЪРХА“, което трябваше да се състои днес на Бунарджика се ОТМЕНЯ. Новата дата ще бъде съобщена допълнително, след преговори с участниците, които са над 50 на 6-те сцени в програмата на тазгодишното издание.

 

· ОИ „СТАРИНЕН ПЛОВДИВ“ кани желаещите на втора ПРЕМИЕРА на новия документален филм „СТО ГОДИНИ ХВЪРЧА ПО КАМЪНИТЕ“, посветен на 100 години от рождението на Атанас Кръстев – Начо Културата, тази вечер в 20 часа в Римски стадион. ПРИ ЛОШО ВРЕМЕ прожекцията ще се състои на закрито в кинозалата за прожекции, до изчерпване на местата.

 

· РЕГИОНАЛЕН ПРИРОДОНАУЧЕН МУЗЕЙ съобщава, че поради влошените метеорологични условия днес „ФЕСТИВАЛ НА ПЕПЕРУДИТЕ“ ще се проведе вътре в музея. Всички арт работилници, образователни игри, рисуване на лица, изложба на фотоконкурс „Пеперудите в природата“ ще бъдат разположени във фоайето, зала „Бозайници“ и зала „Птици“.

 

· ЕКИПЪТ НА „СЦЕНА НА КРЪСТОПЪТ“ съобщава, че „ЧАСТ ОТ КОЛЕКЦИЯ" тази вечер от 21 часа ще се състои в КАМЕРНА ЗАЛА, вместо в двора на Драматичен театър – Пловдив, поради влошените метеорологични условия. Входът е свободен. В залата ще бъдат допускани зрители до изчерпване на наличните места.

Main Menu