Орлин Горанов започна турнето си „50 години магия“ с вълнуващ концерт в Пловдив

27 Юни 2024 14:52

Орлин Горанов започна турнето си „50 години магия“ с вълнуващ концерт в Пловдив на 26 юни. Публиката в летния театър „Бунарджика“ преживя музикалната емоция през емблематичните песни на любимия си изпълнител, като „Светът е за двама“, „Мъжката любов“, „Ти ли си“ и др. Феновете на Орлин Горанов слушаха на живо и песента му „Не казвай сбогом тази нощ“, чието видео излезе съвсем скоро.

Специално участие в концерта взеха Мариана Попова, с която изпяха песента „Чуй ме“, и Александра Раева – за дует на „Quando“ и „Quizas“. Изключително емоционално беше участието на Кристина Димитрова, с която изпълниха „Детски спомен“.
Всичко това беше поднесено на публиката с присъщите за Орлин Горанов финес, елегантност и по съвременен начин – с нови концертни аранжименти, специално създадени за поредицата музикални събития.

Турнето на Орлин Горанов „50 години магия“ продължава с концерти в Шумен на 28 юни, Велико Търново на 5 август, Плевен на 6 август, Стара Загора на 9 август, Варна на 6 октомври и София на 19 ноември.

 

На концерта в Пловдив, както и на всички следващи, с Орлин Горанов на сцената са едни от най-добрите млади музиканти - Радо Казасов – барабани и автор на концертните аранжименти, Евден Димитров - бас, Денис Попстоев - клавишни и саксофон. Звездния състав допълват музикантите от „Ку-ку бенд“ Кристиян Илиев – пиано и Цветан Недялков - китара, тромпетистът на група "Акага"- Иво Казасов, както и атрактивното трио „Тринити“.