Мулти култи китчън с две събития през юни в Пловдив

11 Юни 2019 12:37

Проектът „Мулти култи китчън“ продължава събитията и през 2019 г. като част от програмата на „Пловдив –Европейска столица на културата“. В Пловдив те ще са през месец юни.

На 15 юни от 16:00 ч. в пространството на „Англия кафе“, ул. „Лозенград“ 12, ще се проведе детска работилница „Heal the World”, която е съпътстващо събитие към Мулти култи китчън.

Входът е свободен, с предварителна регистрация на https://bit.ly/2Wipj6j

Този път каним децата на среща с Кийт Кели от Англия. С него ще нарисуваме и декорираме свои специални бутилки за многократна употреба. Всеки от участниците ще вземе със себе си изработения продукт. С това целим да възпитаме у децата и мисълта за последиците от замърсяването на околната среда и опасностите от повишаването на количеството боклук, което хората оставят в природата.
Освен че Кийт Кели е страхотен преподавател и консултант, той е и социално отговорен човек, който активно подпомага Сдружение „Паралелен свят“ за лица с интелектуални затруднения.

Затова отправяме молба към участниците да носят със себе си по един предмет от стъкло, който също ще декорират. Този предмет ще остане в Англия кафе, за да се продава с благотворителна цел.
Кийт Кели е съсобственик, управител и учител в Англия Скул. Работи като специалист по методи за билингвално обучение, пътува по света изнася лекции и прави семинари по билингвално образование. Автор е на учебни материали към много издателства по света. Пише редовно на www.onestopenglish.com за билингвално обучение. Редактор е на www.factworld.info, която е мрежа за учители, работещи в сферата на билингвалното образование.

На 29 юни от 12.00 до 14.00 часа в ресторант „Малкият двор“, ще се проведе и основното събитие Мулти култи китчън, посветено на италианската област Фриули. Италианецът Енцо де Тони ще приготви четиристепенно меню с продукти директно от фермерски производители в Северна Италия. Той ще разкаже за историята и културата на региона.
През 2019 г. ще се осъществят още две събитията от инициативата Мулти Култи китчън – в Пазарджик през октомври и през ноември в Пловдив.
Проектът „Мулти Култи китчън“ представлява поредица от събития, неформални общи срещи, инициативи с включване и активно участие на чуждестранната общност. Събитията се реализират в Пловдив и Пазарджик през 2018 и 2019 г.

Повече информация за проекта: https://bit.ly/2XDhswT
Контакти:
Дани Коцева
Същз за независимо творческо общуване
Регионален координатор за Пловдив и Пазарджик на модела Мулти култи китчън
0879605625
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.


.

 

Main Menu