Знаци, че сте родени един за друг

19 Май 2019 15:28

 

Всяка следваща любовна връзка се различава от предишните ни. Във времето успяваме да надградим себе си, да се поучим от някои грешки, докато търсим онзи партньор, с когото сме родени един за друг. Как да разберем, че сме срещнали точния за нас човек?

Партньорите, които са създадени един за друг, се разбират по начин, по който другите не могат. Те разчитат ясно емоциите си и езика на тялото.

Вдъхновяват се един друг

Правилният за вас човек няма да се опитва да ви промени, а ще ви вдъхнови да направите положителни промени. Обикновено това идва от желанието да бъдеш възможно най-добрия човек и партньор, който можеш да бъдеш. Този вътрешен растеж може наистина да допринесе не само за връзката, но и за собствения живот.

Доверието между вас е голямо

Доверието е ключ към стабилните любовни взаимоотношения. Когато може да се забавлявате поотделно, когато не си проверявате мобилните телефони, споделяте интимни желания, емоции, несъгласие, тайни...

Споделяте едни и същи ценности

Независимо дали става дума за религия, политика, позиции по определени теми, вие споделяте повечето ценности с любимия човек. Но в същото време различните ви позиции по някои въпроси, не са причина за отдръпване един от друг, защото знаете че всеки има право на мнение.

Чувствате се комфортно в кожата си

Когато сте заедно, няма нужда да се прикривате не само като характер, но и физически в интимен план. Искате да разкриете себе си с всичките ви положителни и отрицателни черти. Нещо повече, любимият човек ви показва, че ви харесва такива каквито сте.

Можете да мълчите заедно

Казват, че ако искаш да разбереш дали човекът до теб е правилният, трябва да има моменти, в които да сте си в компанията и тишината за вас да бъде също толкова вълнуваща, колкото и когато разговаряте, гледате филми, забавлявате се и т. н.

Успявате да се разбирате дори в конфликта

Конфликтите и разногласията в една връзка са нещо нормално и биха могли да имат позитиви за нея. Те са един малък тест дали с партньора си сте родени един за друг. Когато химията помежду ви е пълна, вашите критични ситуации ще се различават от предишните ви взаимоотношения. Ще намерите точния език един към друг, така че да преминете през конфликта максимално безболезнено за другия.

Не можете да си представите бъдещето един без друг

Вашите планове за бъдещето включват партньора ви, неговите – вас. Така е при повече връзки, които следват своя естествен ход. Но онези двойки, в които партньорите са създадени един за друг, не могат да си представят живота си без точно тази половинка. /az-jenata.bg

Main Menu