Яки мъже теглиха коли на Гребната, скандалната Сузанита забива в Кралете на Силата /снимки + видео/

19 Май 2019 15:38

Най-силният мъж на България Мариан Димитров намери свой конкурент в Пловдив в уникалното шоу "Крале на Силата" на Кирел Вълчев - Скалата. Участникът в Стронгмен /Strongman/ дръпна с лекота две леки коли на Гребната база. Атрактивната певица Никка подкани някой от публиката да опита силите и да се пробва да премести колите. След няколко минути от трибуните слезе млад самбист. Той обясни,че няма никакви успехи и иска да се пробва. След бурни аплодисменти в подкрепа на момчето, самбиста хвана въжето и успя да изтегли двете коли "Фиеста" до крайната точка. Момчето спечели специални награди от организаторите.

Нашумялата и скандална певица Сузанита също се включва в турнето на Киро Скалата рекламиращо положителния ефект от упражненията с тежести. Десетки бяха дошли да чуят изпълнението на младата певица и песните - BYE, BITCH и други.

Предметни награди за над 5000 лв. бяха дадени на всички участници в шоуто. Малки и големи се включиха в надпревара на лежанка, набирания и кофички в различните възрастови категории от 4 до 84 г.

"Крале на Силата е благотворителна инициатива стимулираща живеца и огъня в млади и стари. Адреналин, музика, надпревара, камери и яки момчета и секси красавици ще раздрусат изпадналите в летаргия и ще изстрелят по нагоре в постижения и мечти изпълнените с енергия. Днес хората имат огромна нужда от реален живот , общуване и трезви без опиати емоции. Виртуалният свят поглъща като черна дупка искрата в очите и пеперудите в гърдите у млади и стари. Изчезва живият живот и се заменя с цифрови приключения сервирани от мъртва матрица. Аз предлагам не е само физическо преживяване подобряващо телесната форма, а стимул за Духа, който реално управлява материята, приключения и спомени!, казва продуцентът Кирил Вълчев.

Днес в Кралете на Силата участваха - най-силният мъж на България Мариан Димитров, балканският шампион по културизъм Антонио Георгиев, републиканският шампион по уличен фитнес Димитър Иванов, републиканската шампионка по скокове във вода Нина Вълчева и фитнес състезателката Илиана Кипарисуди. Водещи бяха Киро Скалата, атрактивната певица Никка, плеймейткатa Жанет Oсипова, Жанет Нейчева и Вяра Стойчева .

" Присъствието на момчета със сексапил и атлетична физика е част от моята запазена марка! Във въздуха витаят флуиди , летят феромони и това повишава тестостерона и силата на всеки мъжкар. Атмосферата е цветна, ведра и весела, а състезанието се превръща в празник ! Няма нужда от допинг и стимуланти....красивата компания удължава живота ! ",споделя Киро Скалата.

Main Menu