Още една надарена репортерка поиска интервю от Кобрата

17 Юни 2019 16:10

Кубрат Пулев отново бе налазен от сексапилна репортерка. Българската звезда в тежка категория на професионалния бокс бе потърсен за интервю от Мишел Джой Фелпс след двубоя на Тайсън Фюри срещу Том Шварц в Лас Вегас.

Едрогърдата дама, която работи за канала “Behind Gloves” се поинтересува дали Пулев е готов да се бие с Фюри. Кобрата бе доста обран в поведението си пред камерата и през цялото време отговаряше кратко и се държеше на дистанция от Мишел. Така той даде да се разбере, че си е научил урока…

Както е известно, Кубрат Пулев си навлече големи проблеми, след като си позволи да целуне по устата американската репортерка Дженифър Равало след победата си над Богдан Дину в края на март.

Своеволието струва на Кобрата отнемането на лиценза му за щата Калифорния до 23 юли.. Освен това той трябваше да премине курсове срещу сексуално посегателство и насилие, както и да плати 2500 долара глоба.

На 22 юли Пулев ще трябва да се яви отново пред Атлетическата комисия на щата Калифорния и да представи доказателства за приключването на наложената му програма и как тя му е повлияла. Ако той се справи успешно с тази задача, 6-месечното наказание може да бъде намалено./sportal.bg

Main Menu