Мария Бакалова се върна в България, щракна се от Созопол

10 Ян 2022 14:42

Българското момиче, което с един замах покори Холивуд - Мария Бакалова, се завърна на родна земя. Това, че е отново в България показа самата актриса, като се разходи из плажовете на Созопол. Облечена в тениска на AC/DC, за която получи редица комплименти от последователите си, звездата от "Борат 2“ позира на брега на Черно море въпреки ниските температури.

В профилите си онлайн Бакалова не пропусна да отбележи, че преди да стъпи върху пясъка се е разходила из Стария град в Созопол. В коментарите ѝ пък фенове от различни краища на света отбелязват, че по всичко личи, че времето наподобява лятно, макар да е началото на януари.

Междувременно стана ясно, че филмът с участието на Мария Бакалова - "Bodies, Bodies, Bodies", е получил възможност да участва в престижния фестивал Сънданс. Форумът, който ще стартира само след няколко дни – на 20 януари, е поканил компанията A24 да представи филма си с българката. Въпреки това студиото е отказало заради виртуалния начин на провеждане на фестивала, съобщава изданието IndieWire.

В черната комедия Bodies, Bodies, Bodies ще участват още звезди като Амандла Стенбърг и комикът Пийт Дейвидсън, за който през последните седмици се говори още повече покрай връзката му с Ким Кардашиян, която е в процес на развод от рапъра Кание Уест.

Main Menu