Певицата Юнона се оплака от цените и обслужването по българското Черноморие

07 Авг 2022 12:49

Певицата Юнона, която родом е от Казанлък, се оплака в профила си във Фейсбук от цените и обслужването по българското Черноморие. Тя е на почивка в курорта Св. Св. Константин и Елена.

Вижте какво написа тя, публикуваме го без редакторска намеса:

“Алергична съм към лактоза. От два дни търся заместител на мляко без лактоза, за да мога да бъда клиент във въпросното заведение. Писна ми и си купих от магазина такъв, за да мога да пия фрапе. Току-що за една лъжица кафе и една – захар (3 бучки лед,а тук да не споменаваме че го чакаме от 9:00ч) ме таксуваха 5 лв, с наглото обяснение, че не бил ме карал да си нося млякото, а аз от 2 дни го карам да го купи и ще си го платя.

Докато му обяснявам, че заради това нагло държание туристи няма да има в България, даже ми върна 50 лв. по- малко. Жалко, че покрай такива, горят и свястните, а ги има все още. То затова и румънци, бургазлии и варненци срещнах в Гърция много. Никога няма да се научите, докато продължавате от ден година да правите! Все си трая, но вече ми е всеки път все по- трудно да почивам по нашето черноморие. Веднъж заради отношението, втори път заради безумните цени и трето - как веднъж не дойдох тук и още с настаняването не пропуснах да се ядосам, заради дребни кокошкарски истории, които гонят клиента.

Точно преди 2 г. На същото място имах още по-гнусна ситуация и се бях зарекла да не идвам. Накараха ме да си отпиша от booking резервацията в хотела (естествено да не плащат комисион) след което нямаше вода 24 часа (а си на море, представи си) и изчезна хотелиера и не пожела да ни върне парите (не било негова вина, обаче знаеше предварително).

 

Със зор си взех и фактурата, но те след всичко това знаеха,че ще им пратя проверка и затова внесоха парите на ръка, а нямаха такова намерение Хора, мислете бе! Що крадете сами от себе си??! Оправете се! Гоните ни. Вредим на икономиката сериозно. И не пищете утре пак, че държавата не Ви помагала! Като се научите да си плащате данъците ще Ви помогне. Ама те управляващите Ви научиха, щото и те 30 г. не спряха да грабят и продават държавата. Гнусно!!!!

 

 

Main Menu