Печат на тази страница

Финалистка от "Сървайвър" става водеща в bTV

13 Сеп 2022 13:14

Към спортната редакция на bTV Новините от 12 септември, се присъединява Карин Околие. Заедно с утвърдените водещи и репортери на медията – Димитър Тасев, Петър Бакърджиев, Валери Генов и присъединилите се през лятото Гергана Гунчева и Илия Илиев, тя ще представя най-интересните и актуални събития в спортните емисии на bTV.

 

Карин Околие е била професионален лекоатлет в продължение на 16 години. Държи 2 национални рекорда за девойки в спринта на 200 м в зала. Носител е на републикански и балкански титли в спринтовите дисциплини. Има 4-то място на Първата Младежка Олимпиада, участва на Европейско и на Световно първенство в дисциплините 100 м, 200 м и щафети 4х100 м, 4х400 м. Позната е от ефира на bTV като един от тримата финалисти в последния сезон на реалити предаването "SURVIVOR: Скритият идол“, има и видео подкаст Kari’s Calling, в който с различни събеседници разговаря на теми свързани с мотивацията, силата на духа и житейския опит.

 

"Впечатлена съм от професионализма на Карин и от нейната работна дисциплина. Съвсем в шампионския си дух на бивш голям спортист, Карин влезе в спортната редакция на bTV с огромен хъс и амбицията да покоряваме заедно нови върхове. Убедена съм, че тя ще допринесе за още по-високата класа и уникалност, които отличават спортната ни редакция. С идването ѝ в bTV ние ставаме още по-добри, още по-специални и още по-различни“ каза Владислава Лазарова, изпълнителен продуцент на спортната редакция на bTV Новините.

Екипът е на прага на един изключителен спортен сезон, който всички в спортната редакция на bTV очакват с голямо нетърпение. Предстоят дълги и отговорни, но и изпълнени с емоции месеци, в които зрителите и читателите ще станат съпричастни с всеки значим миг от футболните Шампионска лига, Лига Европа и Лига на конференциите. Специалните гости, с които планираме да срещнем аудиторията на спортния подкаст "За спорта без клишета“, са безкраен списък от шампиони и легенди. Съвсем в стила и в духа на спортната редакция на bTV в ефир и на специализирания сайт btvsport.bg феновете могат да намерят най-доброто съдържание в българската спортна журналистика

Свързани статии (по етикет)

Main Menu