Обаятелната Даниела от дует Мания с нова екзотична визия

06 Авг 2019 16:35

Очарователната Даниела от любимия на поколения дует „Мания“, които подготвят юбилеен концерт на 10 октомври в клуб Music Jam, се появи с нова впечатляваща визия и по-гореща отвсякога на българското Черноморие. Сестрата, която освен забележителен глас е и истински виртуоз на саксофона, изненада всички по крайбрежието в Слънчев бряг с изключително екстравагантна и модерна прическа. Русокосата красавица се появи в съвсем различно и екзотично амплоа – цялата коса ефектно сплетена в дълги афроплитки.

Това веднага предизвика позитивна вълна от коментари от страна на най-верните фенове на усмихнатата певица. „Прекрасна и слънчева“, „Съвършена“, „Изящество и сексапил“ и „Божествено красива“ – са само малка част от коментарите под снимките на Дани в социалните мрежи. За по-малко от час кадрите събраха многобройни позитивни отзиви и лайкове.

Впечатление прави и удивителната форма, в която е изпълнителката на „Не искам, не мога“ и „Хладни очи“. С изваян силует и ярък бански, Дани е като магнит за мъжките погледи и внимание. В момента звездата официално няма половинка до себе си, което допълнително нажежава атмосферата около нея.

Наскоро един от най-успешните български поп дуети „Мания“ обяви, че ще отпразнува 20 години на сцена с уникален двучасов лайв в компанията на Орлин Горанов, Янка Рупкина, Орлин Павлов, Акага и още много представители на българския шоу бизнес.

Юбилейният концерт-спектакъл на дует „Мания“, ще се състои на 10 октомври в столичния клуб Music Jam. Начало: 20:00 ч. Билетите за събитието са на цена 20 лв., VIP билети – 35 лв., и вече могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и на място в Music Jam - ул. „Пиротска“ 5, София.

Main Menu