Печат на тази страница

Влади Ампов – Графа ще защитава короната си в 7 сезон на „Гласът на България“

03 Дек 2019 16:11

В търсене на новия „глас на България” като част от треньорския екип в 7 сезон, който ще се излъчи през пролетта на 2020г., ще се впусне Владимир Ампов – Графа. Един от най-успешните и популярни изпълнители, и музикални продуценти у нас, ще седне на въртящия се стол в шоуто за 4 пореден път. Графа вече има една титла от „Гласът на България“, след като в 6 сезон победител стана Атанас Каталиев от неговия отбор и така отне титлата от Иван Лечев. Графа ще седне на въртящия се стол с амбицията да докаже, че в неговия отбор са истинските и големи звезди в любимото музикално шоу на България.

„Очаквам го с трепет. Със сигурност ще бъде поредният силен сезон на шоуто с много талантливи участници. Нямам търпение“ – заяви Графа в предаването „Тази сутрин“, където гостува и по повод телевизионната премиера на видеоклипа „Страничен наблюдател“.

За Графа:

Стартирал кариерата си на 10-годишна възраст, Владимир Ампов-Графа има зад гърба си 13 албума, последният от които „Страничен наблюдател“ излиза тази година. През годините изпълнителят, продуцент и композитор има над 20 номер едно сингли, 10 от които са излъчени от MTV Europe; самостоятелен концерт в най-голямата българска зала “Арена Армеец”, няколко концерта в Зала 1 на НДК, множество турнета в България и чужбина. Печели над 40 награди в професионалната си кариера, част от които са за „Най-добър изпълнител“, „Най-добър албум“, „Най-добра песен“, "Най-добър композитор" и „Най-добър текст“. Пише музика и текстове за някои от най-актуалните изпълнители на българската музикална сцена като Михаела Филева, Мария Илиева, Любо Киров, VenZy, Прея, Руши Виденлиев и много други. Като композитор е автор и на музиката на няколко театрални пиеси, сред които са „12-та нощ“, „Ръгби” и други.

Графа е управляващ партньор и музикален продуцент на един от най-успешните музикални лейбъли в България – Монте Мюзик, с който подписват много от младите звезди на родната ни сцена.

 

 

 

Main Menu