Функционална и практична дневна с МЕБИО

13 Авг 2019 13:44

МЕБИО е новата онлайн платформа на българския пазар, която предлага голямо продуктово разнообразие от мебели за дома, офиса и градината. Въпреки че нашата фирма е сравнително нова, опитът на професионалистите, с които работим, е предпоставка за успешна и дълговременна дейност. Създадохме платформата mebio.bg, фокусирайки се върху желанията и предпочитанията на потребителите, за да предложим най-доброто от мебелния свят. Нашата цел е да предложим лесно, бързо, приятно, но и ефективно онлайн пазаруване. В нашия каталог можете да подберете онези мебели, които най-добре отговарят на Вашите нужди и представи. Обособили сме най-съществените категории и подкатегории, като някои от тях биват: Мека мебел, Дневна, Спалня, Модулни холни секции, Кухни, Матраци, Скринове, Детска стая и още много други.

 

 

Знаем колко важно е човек да се чувства комфортно и сигурно, било то в дома или в работната среда. С оглед на това, в каталога ни потребителят има възможността да филтрира артикулите според своите лични предпочитания и да избере тези, които отговорят на изискванията му. Тъй като сме официален представител на много български и чуждестранни производители, мебелите, които предлагаме, се отличават с изключително високо качество, атрактивни цени и елегантен дизайн.

В случай на възникнали въпроси относно даден продукт, комбинирането на няколко артикула в една поръчка или такива, свързани с доставката, нашите консултанти винаги имат готовността да отговорят на запитванията на потребителите.

 

 

Знаем колко важна част заема дневната във всеки дом. Заради това всички видове обзавеждане за дневна от Мебио, които сме подбрали в категория Дневна, са допълнително обособени в няколко подкатегории, вземайки под внимание тяхното предназначение и функционалност. Някои от подкатегориите са: скринове, ТВ шкафове, бюфети, холни секции и рафтове. За да изглежда дневната Ви още по-уютна и стилна, то мебелите трябва да бъдат подбрани с оглед на няколко важни фактора – материал, цвят, практичност и външен вид. Ние, от МЕБИО, смятаме, че и тяхната функционалност и практичност също заемат върхова позиция и именно заради това голяма част от нашите мебели разполагат със скрити отделения или с разтегателна функция.

В каталога ни ще намерите най-добрите мебели на пазара, понеже са изработени от доказали се български и чуждестранни фирми с дългогодишен опит в производството на мебели. Тъй като сме официален търговски представител на тези компании, цените на артикулите са повече от добри. Онлайн платформата ни е достъпна до всеки потребител, който има желание да разгледа каталога ни с предложения не само за дневната, но и с хиляди други за интериора и екстериора.

Main Menu