Необичайни места за сватби показва изложение в Пловдив

22 Ян 2019 14:21

Интересни места за семейни тържества ще покаже Изложението за сватби и събития. Празненствата вече не са само в ресторантите, а и в специални комплекси, които се намират извън града и имат зони за посрещане на гостите, за ритуала, за вечерята, за градинско парти. Някои от новите локации ще бъдат представени на Weddings & Events Expo 2019. То ще се проведе на 26 и 27 януари в Международен панаир Пловдив с участието на повече от 45 фирми.
Младоженците ще видят актуалните тенденции за сватбени украси, торти, булчински рокли, бижута и козметика, ще се срещнат със специалисти по всички съпътстващи дейности. Сред изложителите са сватбени агенции, флористи, ателиета за покани, за фото- и видеозаснемане, за осветление и озвучаване, модни къщи, ресторанти и бутикови сладкарници, салони за красота, магазини за забавни артикули и за декорации, водещи на празненства, танцови и музикални формации.
Посетителите ще могат да почерпят вдъхновение от професионалистите и да получат консултации за предлаганите услуги, подчертаха организаторите от списание „Сватбен сезон”. Информация за процедурите при сключване на граждански брак ще се дава на щанда на Общинското предприятие „Радостни обреди”-Пловдив, което е партньор на проявата.
Изложението събира на едно място всичко, което е необходимо за този вълнуващ ден, за да го направи красив и неповторим, заявиха организаторите. Те припомниха, че някои от фирмите обявяват специални отстъпки. Ще има и томбола с много награди.
Изложението ще предложи оригинални идеи не само на младоженците, а и на всички, които подготвят лично или корпоративно тържество по различни поводи. Особено полезно ще е за семействата, на които предстои абитуриентски бал.
Тази година изложението подава ръка на Фондация „За нашите деца“, като на входа ще бъде поставена специална кутия за дарения, съобщиха организаторите.
Очакват се над 5000 гости да посетят третото издание на Weddings & Events Expo след големия интерес, който предизвикаха предишните две. Щандовете ще бъдат разположени в палата 7 на панаирния комплекс в Пловдив. Те ще бъдат отворени от 10 до 18 часа.

Main Menu