ВОЛЯ издигна инж. Никола Цветков за кмет на Пловдив /снимки + видео/

20 Сеп 2019 13:36

Партия ВОЛЯ залага на най-добрият кандидат, който е експерт в своите области и разчита на подготвени хора. Така водачът на листата за Общински съвет Стефан Аксиев представи инж. Никола Цветков /от Камара на инженерите в инвестиционното проектиране/. На представянето присъстваха депутатът от ВОЛЯ Елена Аксева, както и кандидатите за общински съветници Сузана Николова, Георги Попов, ас. д-р Христо Джугалов, дерматологът и бивш управител на ДКЦ „Изток“ д-р Данислав Гаров и адв. Станимир Илинков. Самият кандидат трудно се решил да влезе в политиката, но го убедили думите: "Вие експертите винаги отказвате да работите за Пловдив, а после критикувате, че няма експерти в управлението". "Мотивиран съм да участвам на изборите. Бизнесът ми и семейството ми са в Пловдив и не сме избягали в чужбина. Мога да помогна на града и да гледам пловдивчани в очите. Залагам на честно и открито управление. Проблемите в Пловдив са ясни на всички и програмите за това си приличат.", каза инж. Цветков. Според него властта е му е самоцел, а искам да помагам на хората и да решавам проблеми. "Съвременните хора не искат да мислят и да знаят, а това трябва да се промени.", каза още кандидатът на ВОЛЯ.

 

Инж. Цветков ще направи допитвания до гражданите по проблемни теми, но той смята, че експертната оценка трябва винаги да е водеща.

Стефан Аксиев каза, че един кмет трябва да си върши работата, за която е избран. " Доналд Тръмп е с един мандат по-голям от нашият кандидат, но управлява успешно. За това и възрастта не е важна в случая.", допълни Аксиев. Той допълни, че на изборите ВОЛЯ ще разчита на знаещите и можещите граждани. Според него кампанията няма да е повтаряне на работата миналото управление, защото няма как да обясним какво ще правим в бъдеще.

Стефан Аксиев, който е експерт по вътрешна сигурност, каза, че няма да имат пълна листа за Общински съвет. "Можем да имаме малко кандидати, но те ще са експерти и хора с авторитет в Пловдив. Също така, няма да се впуснем в битка за шестте района на града. Трудно се намират качествени хора, защото те бягат от политиката", заяви водачът на листата.

 

От ВОЛЯ са на мнение, че те ще бъдат изненадата на тези избори в Пловдив.

Main Menu