Димитър Колев запали празничните светлини в ОУ „Елин Пелин“

04 Дек 2019 13:16

 

В навечерието на Коледните и Новогодишни празници, кметът на район „Западен“ Димитър Колев бе гост в основно училище „Елин Пелин“. Той запали тържествено светлините, като основен акцент беше уникална камина, внасяща уют и топлина в светлите зимни дни.
„Искам да пожелая на вас и вашите семейства да сте здрави, щастливи и усмихнати. Нека магията на Коледа завладее всички ни, благодаря ви, че отново ме поканихте да празнувам с вас“, обърна се към всички Димитър Колев. Децата го посрещнаха с коледни песнички и пожелания за здраве. Те отрупаха своя гост с куп подаръци, ръчно изработени от тях, като го поканиха в най-скоро време отново да ги посети.
По време на тържеството бе представена и друга прекрасна инициатива на ръководството на ОУ „Елин Пелин“. Директорът Таня Вангелова показа кутията с благодарности, в която през целия месец ноември всеки от училището е имал възможността да пусне своето „Благодаря!“, адресирано до хората, които го заслужават. С тази инициатива деца, родители и учители изразяват своята признателност към всички, допринесли с нещо за развитието на училището. Към кампанията са били приобщени и бивши учители и ученици. Така всеки е имал възможността да изрази своето персонално „Благодаря!“ към хората, които смятат, че са заслужили. С инициативата са били уважени и всички дарители, както и хората, допринесли за по-добрите условия в училището. В тази връзка беше припомнена и работата на район „Западен“ и кметът Димитър Колев, с подкрепата на когото ОУ „Елин Пелин“ вече разполага с изцяло нова класна стая.

Main Menu