Здравко Димитров: Ще има промени в Община Пловдив

06 Фев 2023 12:25

Ще оптимизираме някои звена. Възможно е да има структурни промени в Община Пловдив. Това заяви кметът Здравко Димитров по време на днешната пресконференция.

На въпрос дали Пламен Райчев ще напусне и дали промяната на структурата на община Пловдив е свързана с махане на заместник-кмет Пламен Панов, Здравко Димитров отговори уклончиво "Ще видим".

Все още не е разговарял с представители на общинския съвет. Ще има срещи с феновете на двата отбора, за да се завършат двата стадиона. Димитров посочи, че няма пари за тяхното пълно завършване и община Пловдив няма да може да издържи финансово в противен случай ще се блокира работата на града.

Здравко Димитров посочи, че задкулисните игри на Иван Тотев са основа на случващото се в момента. "Той е този, който е заблудил Бойко Борисов и вдига феновете. Тотев е правил регулярни срещи с тях да ги настройва". Димитров сподели, че искането на Борисов за оставка е било като гръм от ясно небе, но все още не е разговарял директно с него.

Кметът заяви, че не се чувства виновен и че според него той не е в грешка, а е прав.
"При мен битка няма, ако беше Тотев щеше да ходи всеки ден в София... Няма да нося негативи за изборите. Тотев да си отговаря, ако ГЕРБ се провали", каза още Зико. Той каза оше, че ще обмисли дали да не се явни през есента за втори мандат. "Бях говорил с Борисов, че трябва да се намери друг човек за изборите през есента, но сега ще помосля това си решение и може да се кандидатирам", каза Здравко Димитров.

Main Menu