Ограничават движението по част от „Васил Априлов“ заради ВиК ремонт

08 Юли 2024 18:41

С повишено внимание да пътуват шофьорите по бул. „Васил Априлов“, в отсечката от кръстовището с бул. „Шести Септември“ до моста на река Марица, предупреждават от ОП „Организация и контрол на транспорта“ в Община Пловдив.

Причината е въвеждането на временна организация на движението заради подмяна на част от водопроводната мрежа и реконструкция на западното платно в посочения участък.

Колите, включително и автобусите на градския транспорт, ще се движат двупосочно в източното платно на бул. „Васил Априлов“. Строително-монтажните дейности ще продължат от 9 юли до 15 септември.

Маршрутите за движение на автобусите по линии №17 и №37от вътрешноградския транспорт на Пловдив се променят, както следва:

Линия№ 17

 

Посока: Кв. ,, Прослав“ – ж.к . ,,Тракия“

Булевард ,,Шести септември“ спирка №240- бул. ,,Шести септември 1“, спирка №115- бул .,,Шести Септември 2“ , десен завой по бул. ,,Васил Априлов“ спирка №312 – ресторант ,,Шери“, и по маршрута определен с Общинската транспортна схема.

В обратна посока маршрутът не се променя.

 

Линия№ 37

 

Посока: Кв ,, Христо Смирненски“- Авторемонтен завод

 

Булевард ,,Копривщица“ спирка №313- срещу Хотел ,,Бордо“, десен завой по бул. ,,Шести Септември“ спирка №115- бул. ,,Шести септември 2“ , спирка №116 – Второ ДКЦ и по маршрута определен с Общинската транспортна схема.

В обратна посока маршрутът не се променя.