Стоян Алексиев с поздравителен адрес за Деня на народните будители

01 Ное 2021 09:03

 

Кметът на „Северен“ Стоян Алексиев изпрати поздравителни адреси на всички учебни заведения и детски градини в района по случай 1 ноември-Деня на народните будители.

„Честит празник на всички търсещи личности с буден и критичен поглед към случващото се и подбуждащи другите към любознателност и откривателство!
Честит празник на всички български учители, съхранили мислите си непокварени и приели с отговорност мисията да запазят чисти умовете и добродетелни сърцата на децата! На всички учители, които не спират да се стремят към съвършенството в професията, защото носят „отвътре” хъса за работа, които превръщат за учениците си всеки училищен ден в осмислено и запомнящо се преживяване! Отправям своите поздрави и най-добри пожелания към всички Вас за здраве, творчески устрем, вдъхновение и успехи“, пише в поздравителния адрес Стоян Алексиев.

Кметът на район „Северен“ приветства с Деня на народните будители и културните дейци от двете читалища на територията на района- НЧ „Георги Търнев-1900“ и НЧ „Проф.Кирил Дженев- 2018“.

 

Main Menu