Пейка с послание за 35-тия рожден ден на ДГ „Слънце” в „Тракия”

05 Ное 2021 13:01

 

Пейка с послание за 35-тия рожден ден на ДГ „Слънце” дари на тракийци колективът на детското заведение. Тя е монтирана в Ротари парк, а посланието е мисъл на Сократ, която гласи: „Във всеки човек има слънце. Позволете му да грее!”.
С песни за България и Пловдив възпитаници от IV-та група поздравиха присъстващите, а директорът Павлинка Кръстева и заместник-кметът на района Веселина Стоянова символично откриха дарението. Малчуганите изпълниха и специална песен за рождения ден на детската градина.
ДГ „Слънце” отваря врати 6 ноември 1986 година, припомни директорът Павлинка Кръстева. Тя подчерта, че и днес това е едно от най-търсените детски заведения,а колективът е извоювал завидно добро име сред предучилищните заведения в града.
Заради пандемичната обстановка отбелязването на 35-тия рожден ден ще бъде във виртуалното пространство. Свои поздрави за празника са подготвили преподаватели, настоящи и бивши възпитаници на детската градина.
Кметът на „Тракия” Костадин Димитров поздравява екипа с 35-тата годишнина от основаването на ДГ „Слънце” с благодарност за професионализма и всеотдаен труд за възпитанието на децата. А пожеланията му към всички учители, деца и родители са за здраве и щастливи дни.

Main Menu