Обновиха инфраструктурата пред още един блок в „Тракия”

04 Ян 2022 14:33

 

Приключиха обновяването на зоната на блок 70-ти, съобщи кметът на „Тракия” Костадин Димитров. Пространството пред всички входове е облагородено. Изградени са нови алеи и бетонови тротоари, като е помислено и за хората с инвалидни колички, велосипедистите и родителите с детски колички. Преди старта на ремонта Костадин Димитров обсъди с жителите строителните дейности, като предвид бяха взети и техните искания. При поредната си обиколка днес кметът на „Тракия” отново се срещна с гражданите.
„Хората ми споделиха, че от 80-та година пред блок 70 нищо не правено. Знам, че има много други такива места. През новата година продължаваме към тях с още повече желание. Тук обаче приключихме и успяхме да задоволим и най-малкото изискване на гражданите. А аз им благодаря, че са толкова задружни и отворени за диалог. С такива хора лесно се работи”, сподели кметът на „Тракия” Костадин Димитров.
Преди това в съседство бяха обновени пространствата около блокове 61, 62 и 77, а цялата зона бе изцяло преобразена след изграждането на парк „2019” и преасфалтирането на ул. „Григор Божков”.

Main Menu