Костадин Димитров с отличието „Кмет на годината” на СБУ

07 Ян 2022 11:28

 

Кметът на „Тракия” Костадин Димитров получи приза на Синдиката на българските учители „Кмет на годината -2021”. Отличието от ХV-тия национален конкурс е за постигнати високи резултати в съвместната дейност със СБУ през изминалата година и личен принос за развитието и усъвършенстването на социалното партньорство.
„Ценим високо Вашата работа и отношение към образованието. Вие откликвате веднага и кабинетът Ви винаги е отворен за срещи и диалог”, заяви областният координатор на СБУ в Пловдив Петранка Калоферова, която връчи наградата на кмета на „Тракия” Костадин Димитров.
Той от своя страна благодари за високото отличие и подчерта добрата съвместна работа със синдиката.
„Материалната база в училищата и детските градини в района е добра и заедно с ръководствата и екипите на образователните институции в „Тракия” работим непрекъснато за нейното обновяване. Стремим се да създаваме добри условия както за децата, така и за учителите”, заяви Костадин Димитров.
Плакетът, подписан от председателя на СБУ д.ик.н. Янка Такева, бе връчен на кмета на „Тракия” в присъствието на членове на пловдивската синдикална организация и на областния координатор на КНСБ в Пловдив Боян Бойкински.

Main Menu