В „Тракия” отличиха нов победител в конкурса за разкрасяването на района

02 Авг 2022 20:04

 

Благодарности и награди от кмета на „Тракия” Костадин Димитров получи Иван Матански от блок 46 за работата му по преобразяване и облагородяване на пространството до вход А.
Това стана в рамките на юлското издание на кампанията „Цветен кът”, която поощрява тракийци, вложили време и усилия за облагородяването на общите площи пред домовете си.
За нуждите на съседите от вход А на 46-ти блок бяха осигурени две пейки от кметството в „Тракия” и две кошчета за отпадъци от ОП „Градини и паркове”.
Иван Матански разказа, че от миналата година е засадил 700 храста и 15 иглолистни дървета, също осигурени от общинското предприятие. Наесен залесителните дейности в пространството продължават, увери той.
„Адмирации към всички тракийци за работата им по разкрасяването на местата за отдих пред входовете, в които живеят. Създаденият уют пред блоковете дава онази неповторима атмосфера на квартала ни и събира на раздумка съседите, а децата играят пред очите на родителите си”, заяви кметът на „Тракия” Костадин Димитров, по чиято инициатива вече десет години се провежда кампанията „Цветен кът” в най-младия пловдивски район

Main Menu