Заради южния обходен колектор предстои временна организация на движението по бул. „Александър Стамболийски“

02 Дек 2022 15:53
Заради южния обходен колектор предстои временна организация на  движението по бул. „Александър Стамболийски“ Заради южния обходен колектор предстои временна организация на движението по бул. „Александър Стамболийски“

 

Заради подготвителни строителни дейности по изграждането на южния обходен колектор предстои въвеждането на временна организация на движението в участък от бул. „Александър Стамболийски“, информират от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“.
Предвижда се на 5 декември (понеделник) около обед да бъде затворена пътната отсечка от кръстовището с ул. „Димитър Талев“ до продължението на бул. „Македония“. Това ще стане при условие, че фирмата изпълнител на обекта стриктно е поставила необходимите пътни знаци и указателни табели съобразно одобрената временна организация. От ОКТ предупреждават шофьорите да се съобразяват с посочените обходни маршрути.
Очаква се временната организация да продължи до 15 март 2023 г. Южният обходен колектор, който се изгражда по проект на ВиК, е от голяма важност за Пловдив, напомнят от общината и се извиняват на гражданите за причиненото неудобство. Затварянето на участъка от „Димитър Талев“ до затвора преди празниците се налага, за да бъде спазен линейният график.

Main Menu