Грейна Коледната елха в „Западен“

03 Дек 2021 21:21

 

Кметът Димитър Колев, подкрепен от децата от района, запали официално светлините на Коледната елха в район „Западен“. За втора поредна година тя е разположена в новата част на парк „Ружа“, където ще остане до Ивановден.
„Всички ние имаме нужда от вяра в едни по-добри времена. Нека със запалването на тези светлинки запалим и надеждата във всеки от нас, че предстоят по-весели дни, изпълнени с радост, щастие и благоденствие. Желая на всички Коледният дух да донесе много топлина, разбирателство и любов в семействата, нека всички изживеем много прекрасни мигове с най-близките ни хора!“, обърна се към присъстващите кметът Димитър Колев, след което заедно с децата запалиха Коледните светлини. По традиция то бе последвано от заря.
Събитието се превърна в истински празник за присъстващите. Градусът на настроението вдигна гайдарският състав от квартал „Прослав“, а децата бяха зарадвани лично от Дядо Коледа. Талантливите възпитаници на СУ „Свети Свети Кирил и Методий“ също се включиха в тържеството, като зарадваха малки и големи с народните си танци. Накрая всички извиха дълго празнично хоро около високата над 10 метра Коледна елха.

Main Menu