Здравко Димитров и Димитър Колев поздравиха учители от район Западен: Вие изграждате бъдещето на България!

05 Окт 2019 18:57

Кандидатът за кмет на Пловдив Здравко Димитров и кандидатът за кмет на „Западен“ Димитър Колев поздравиха учители от района. Срещата бе по случай Международния ден на учителя, който се отбелязва на 5 октомври.
„Вашата професия е достойна за уважение. Бъдете здрави и щастливи“, пожела кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров. Той отново потвърди, че се предвижда построяването на две нови училища в града.

Присъстващите бяха поздравени и от кандидата за кмет на район „Западен“ Димитър Колев. „Всички знаем, че в днешно време е много трудно да бъдеш учител. Желая на всички учители да имат сили и да продължават да дават най-доброто от себе си на нашите деца, защото вие изграждате бъдещето на България“, заяви Димитър Колев, след което поднесе на всеки от присъстващите гербер и поздравителен адрес.

Празникът бе организиран от Димитър Колев и районната партийна организация, като по традиция така отдават признание на едни от най-уважаваните хора в обществото.
Те изразиха вяра, че на местните избори на 27 октомври ще получат доверието на избирателите и ще ги подкрепят с бюлетина №43, за да продължи развитието на града.

Main Menu