Десислава Йорданова: Жителите на „Западен“ искат спокойствие и сигурност

05 Окт 2019 19:41

„Едно от любимите ми места в "Западен" е парк "Отдих и култура", сподели кандидатът за районен кмет от „БСП за България“ Десислава Йорданова на предизборния си рейд в микрорайона. Част от парка е обновен, поддържа се, но за съжаление често е обект на вандалски актове и Общината трябва да възстановява изпочупеното. „Ето защо един от приоритетите в програмата ми за управление на района е поставяне на охранителни камери на обществените места и паркове на територията на района“, заяви Йорданова.
Гражданите, с които тя разговаря споделиха, че, поради нарастващото застрояване на терена и постоянното движение на тежки машини, тротоарите са започнали да се разбиват и по тях има оставени строителни отпадъци. Йорданова увери, че като кмет ще осъществява по-строг контрол и дори ще налага санкции при такива нередности.
Хората посочиха и други проблеми в близост до парка - неподдържани зелени площи, превърнали се в джунгла, нерегламентирано сметище и жилище на клошари, изоставени терени, където могат да бъдат видени използвани спринцовки и опаковки от различни медикаменти.

„Служителите на "Общинска охрана" не трябва да бъдат само по централната част на града, а и по кварталите, за да има ред и да се чувстват хората в безопасност, без значение къде живеят“, смята кандидатката за районен кмет..

Спокойствие и сигурност - това бяха двете думи, най-често споменавани от съкварталците на Йорданова по време на днешните й разговори. „Моето разбиране е, че един кмет при всяка свободна минута трябва да е сред съгражданите си. Тогава успяваш да видиш истинския живот на хората, които са ти се доверили. Всички, с които разговарям на срещите си в район "Западен" искат кмет, който е един от тях, споделя същите болки и проблеми. Ние от БСП знаем как да ги решим, защото всеки един човек е важен!”, обобщи кандидатът за районен кмет с №56 Десислава Йорданова.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

Main Menu