Стоян Алексиев продължава срещите с жителите на „Северен“, има решения за поставените въпроси

11 Окт 2019 10:26

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Северен“ в Пловдив Стоян Алексиев продължава срещите с гражданите, за да чуе лично проблемите, които ги вълнуват.

Живеещите на ул. „Полковник Бонев” 25 настояха пред него тротоарните плочки пред блока им да бъдат сменени, което той самият също смята за наложително. Заедно се обединиха около мнението, че е необходимо да се обособят паркоместа, като това е възможно да стане в пространството на намиращите се в близост 4 улици. Проблемът с окаяното състояние на пътя пред детска градина „Марица” също се нуждае от бързи действия.

„Работим за цялостно решение на поставените проблеми с изпълнението на проекта за водния цикъл на Пловдив по оперативна програма „Околна среда“, който обхваща голяма територия от района, включително и ул. „Полковник Бонев“. Освен подмяна на водопроводната и канализационната мрежа, в проекта е включено обновяване на пътните настилки. Ако на местните избори на 27 октомври получа доверието на съгражданите, лично ще контролирам качеството на строително-монтажните работи, като се ангажирам и с облагородяването на всички прилежащи пространства – нови тротоари, паркоместа и озеленяване“, заяви Стоян Алексиев. ГЕРБ е с номер 43 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

Main Menu