Георги Титюков към малките гимнастички: Бъдете упорите и спечелете нови златни медали за страната /снимки от новата зала/

12 Окт 2019 20:05

 

На церемония по откриването на залата по художествена гимнастика на СКХГ „Спартак Пловдив“ и на прилежащият й комплекс се включиха кандидатът за кмет на Пловдив Николай Бухалов и кандидатът за кмет на район „Централен“ Георги Титюков. Представителите от Коалиция „Кауза Пловдив“ пожелаха на младите спортни надежди да се упорити, за да достигнат до най-високото спортно отличие – злато на олимпийските игри. Реновираният сектор на залата включва три съблекални, стая за треньорите и балетна зала, които ще спомогнат за по-добрия тренировъчен процес.

Малките гимнастички и тяхната треньорка европейската шампионка Мария Илиева пуснаха дузина цветни балони. „Пуснахме тези балони като всяко едно дете си пожела нещо съкровено, към небето полетяха мечти, на които ние родители, учители и треньори ще се опитаме да помогнем да се сбъднат“, заяви Маша Илиева. По думите й всеки човек трябва да отдаде на хората това, в което е най-добър, да даде своята енергия за просперитета на България. Специален гост на тържеството беше първата треньорка на Маша и на Мария Петрова - Наталия Моравенова.

Main Menu