Иван Тотев: ГЕРБ гласува доверие на младите хора

25 Юни 2020 10:02

 

„ГЕРБ е партията, която гласува доверие на младите хора, дава им възможност да разгърнат потенциала си и реално ги включва в политическия процес” – това заяви областният координатор в Пловдив-град инж. Иван Тотев на събрание на младежката организация. Той допълни, че едно от предизвикателствата сега е привличането на нови членове и разширяване на структурата.
„Политика не е мръсна дума, колкото и да се опитват да внушат това фалшивите новини. Провеждането на различни политики води до подобряване живота на хората. През изминалите 10 години ГЕРБ взе решения, които промениха и България, и Пловдив, повишиха качеството на живот на съгражданите ни”, каза още инж. Иван Тотев. Той подчерта, че през всички тези години ГЕРБ е първа политическа сила в града под тепетата, което е и отговорност, и задължение.
По време на събранието бяха направени номинации за членове на Националния изпълнителен съвет на МГЕРБ за предстоящото на 5 юли Общо събрание на младежката структура, което ще се проведе в София. Това са Симона Николова, Симеон Личев, Николета Костадинова и Николай Арабаджиев.
На събранието присъстваха административният секретар на ГЕРБ в Пловдив-град Радослава Ташкова, кметът и районен ръководител на „Тракия” Костадин Димитров, Георги Стаменов – кмет и ръководител на район „Централен”, общински съветници.
Форумът бе проведен в Дома на културата „Борис Христов” при спазване на всички противоепидемични мерки.

Main Menu