Манол Генов: Призовавам отговорно за разумен избор в подкрепа на БСП

11 Ное 2021 09:59

 

Скъпи приятели!
Изборният ден на 4 ноември е изпитание на отговорност и разум.
Пандемията ни задължава да сме разумни, за да предпазим здравето си, близките си и цялото общество. Правото ни на избор кой ще ни управлява е отговорност, от която зависи животът ни години напред.
Аз съм един от вас и държа с поведението си да опазим всички ни в здраве и пълноценност. Но съм и убеден, че активното участие в изборите на 4 ноември не трябва да се подценява.
Затова ви призовавам да си пазите разумно здравето и сигурността, но и да бъдете активни в изборния ден. Отидете и дайте гласа си в полза на по-добрия избор, който вие решите!
Призовавам открито и отговорно повече хора да изберат да гласуват за БСП! Защото това е партията, която може и знае как да стигне до разумните решения в управлението. И го е доказала с платформа и отстояване на позиции.
Призовавам ви, гласувайки за БСП в 17 МИР, да подкрепите с вота си и моята кандидатура за народен представител. В мое лице не от вчера и не до утре вие познавате човека с опит и доверие. Никога не съм предавал интересите на левите политики, идеите за справедливост, защитен труд, съпричастност и достойно бъдеще. Няма да ги предам и сега!
Вярвам във вас, вярвайте и вие в мен! Бъдете здрави!

С уважение: Манол Генов *преференция 102 в листата на БСП № 33 в интегралната бюлетина

Main Menu