Александър Сиди: Ние от ВМРО ще направим България отново велика и силна

02 Окт 2022 15:54

 

Александър Сиди упражни конституционното си право на глас. По традиция той гласува в 40 секция на СУ“Свети Седмочисленици“ в район „Тракия“ в Пловдив. Този път той бе придружен от съратниците си от пловдивската структура на ВМРО.
„С тях съм, защото са хора, които не са със замъглени лица. Хора, които знаят как да водят битки. Хора, които знаят как да защитават каузи. Хора, с които вярвам, че ще направим България отново велика и силна. Защото ние друга Родина нямаме и България е над всичко.“- коментира след вота Сиди.
Общинският съветник д-р Иван Црънчев гласува за една единна, силна и независима България, заемаща своето достойно място на картата на Европа и света.“ Апелирам всеки да упражни своето право на глас, защото България е на всеки един гражданин и ние определяме каква ще бъде тя пред света.“- призова д-р Црънчев. Колегата му в Общинския съвет в Пловдив Димчо Петров даде своят глас за България на българите, за по-добри доходи, за по-добър живот на младите.
Председателят на студентската организация на воеводите Васил Ганчев гласува за нулевата миграция, за разрешаване на проблемите с етническата битова престъпност, за защитата на традиционното българско семейство, за справедлива пенсионна с

Main Menu