Д-р Емил Караиванов, БСП, кандидат-кмет за Асеновград: Вярвам, че посоката е вярна, това ме задължава да продължа

01 Окт 2019 20:09

 

"Не съм от хората, които си тръгват тихомълком, нито от онези, които упорстват да останат насред моста. Убеден съм, че Посоката е вярна! А това е най-задължаващото условие и стимул да продължа напред. Да продължи Асеновград! Вярвам, че името и опитът ми, както и идеите как Асеновград да върви в правилна посока към своя просперитет, заслужават този ангажимент." Това заяви д-р Емил Караиванов, настоящ кмет и кандидат за следващ мандат 2019-23 година на община Асеновград по време на тържественото откриване на предизборната кампания. Дворът на Старинното училище „Св.Георги“ бе мястото, където актив, симпатизанти и поддържници на кандидатурите на БСП-Асеновррад дадоха старт на официалното предизборно време.
„Ние с вас не от вчера и не до края на следващия месец сме в кампания за по-доброто място за живот, работа и отдих, наречено Асеновград.
Поколенията асеновградчани, чиито достойни представители виждам тук, знаят, че това е от десетилетия и така ще продължи. Защото Асеновград го заслужава и ни задължава!”, каза още д-р Караиванов.

Енко Найденов, председател на общинската организация на БСП-Асеновград откри събитието с думите колко са важни местните избори:

„Защото избираме не само личности и партии, а и избираме хората, които да реализират инвестиции, полезна социална, инфраструктурна, образователна и още цяла поредица политики от обществения ни живот. От днес в продължение на цял месец, а вероятно и седмица след това, нашият код е точно в едно изречение събран :“ Работим за победа! „, каза още той.

Новата листа на кандидатите за общински съветници логично бе представена от доайена -социалист в поредица мандати и бивш кмет на Асеновград, Божидар Малинов. „Знам какво са местните избори, знам какво е да носиш отговорност за загубени избори и какво е щастието да приемаш поздравления за спечелени избори. Вярвам, че пред нас са едни избори, които сме длъжни да спечелим. „ – каза още Малинов.
И както подобава на поколенческа приемственост, г-н Малинов даде думата на най-младия кандидат за съветник в листата на БСП-Асеновград, 20-годишния студент по психология и младежки лидер, Димитър Илиев. „Ще работя като млад съветник и за по-красива и полезна среда за отдих, спорт и занимания на най-младото поколение на Асеновград, децата и учениците.”,. – сподели Илиев.
Окриващото събитие на кампанията на БСП-Асеновград почете с поднасяне на цветя паметника на Цар Иван Асен II в центара на града.

Main Menu