Община Асеновград е отговорила на 49 от общо 73 сигнала в онлайн платформата

21 Апр 2020 15:17

 

Порталът за сигнали на община Асеновград функционира все по-активно и е от изключителна полза на гражданите. Доказателство за отличната директна комуникация със служители от местната администрация са навременните и достоверни отговори, както и резултатите, постигнати след реагиране на граждански сигнали. Хората сигнализират за всякакви проблеми - свлачища, неработещо улично осветление, почистване, нарушения на улична и тротоарна настилки, изоставени автомобили и други.

Общият брой на постъпилите предложения, сигнали и въпроси на портала на община Асеновград за периода от стартирането му (09.03.20 г.) към днешна дата (21.04.20 г.) е 73. От тях, 49 вече са приключени, като са намерени адекватни решения, а останалите са в процес на обработка. За част от сигналите, свързани с инфраструктурата, е необходимо технологично време за физическото им изпълнение. За други се изисква проучване и проверки, след което ще бъде предоставен отговор на гражданите. По отношение на всички останали, се реагира веднага при първа възможност и вече има реализирани резултати.
Община Асеновград благодари на асеновградчани за активната гражданска позиция и доверието към онлайн платформата и уверява, че ще продължава да следи, да отговаря и да реагира своевременно на всеки един сигнал, въпрос или предложение, подадени чрез Портал за сигнали. Къде да го откриете, как да го ползвате и как функционира той, може да откриете ТУК: https://signals.asenovgrad.bg/

Main Menu