Затварят за ремонт участък от пътя Асеновград - Садово

06 Авг 2021 12:43

 

 

Община Асеновград информира, че във връзка с постъпило писмо от изпълнителя на ремонтните дейности по отсечката от Асеновград към Садово – „Европейски пътища“ – и издадена заповед от Областно пътно управление – Пловдив, се налага временна организация на движението в определени участъци заради стартиралото изпълнение на I етап от проекта.
За времето до 30.09.21 г., включително, се затваря отсечката от кръстовището с общински път Болярци - Катуница до кръстовището при стария гробищен парк в Асеновград (улица „Цар Иван Асен II“). Моторните превозни средства (МПС) ще бъдат пренасочвани по обходни маршрути през село Болярци по общински път и републикански път III-804.
При започване на II етап от ремонтните дейности своевременно ще бъде оповестена информация в какъв период ще се преустановява движението. Тогава е планирано да бъде затворен за преминаване участъкът от кръстовището с път I-8 до кръстовището с общински път Болярци – Катуница. Предвидено е МПС да се насочват по обходен маршрут Болярци – Селци – Поповица – Садово и обратно. Обходът от Поповица до Садово е по републикански път I-8. Останалата част от обходния маршрут ще бъде по републикански път III-804 и общински път Болярци – Катуница.

Main Menu