Кметът на Калофер ще си плати глобата от 1 000 лв.

07 Ян 2021 08:11

Кметът на Калофер Румен Стоянов ще си плати глобата от 1 000 лв. заради традиционното ледено хоро в града, но цялото общество настръхнало. Едва ли някой може да спре да не се провежда хорото или аз ако съм имал тази възможност, не бих го спрял, защото аз съм един от участниците там, каза пред БНТ Стоянов.

 

Той заяви, че разбрал за наложената му глоба от медиите, като над 200 човека му се обадили те да му платят глобата. Каквото и да е станало, каквото и да ги е издразнило хората - всичко си поемам сам. Аз съм виновен, под мое ръководство се проведе хорото и за абсолютно всичко съм виновен аз, категоричен бе Румен Стоянов.

По отношение на вчерашната среща на президента Румен Радев с кметовете на малките общини за безопасното провеждане на изборите, Стоянов отбеляза, че хората се страхуват за изборите, не ги интересува колко пари ще вземат като членове на СИК, а искат да бъдат здрави след изборите.

Toй посочи, че е абсурдно да се говори, че по време на срещата с държавния глава се канят кметове по партиен цвят. Никога и никой по никакъв начин не сме питали кой от коя партия е, увери кметът на Калофер.

Main Menu