Виолета Христодулова: Ще продължаваме единни напред

29 Фев 2020 18:45

 

„Благодаря на всички Вас, които ми гласувахте доверие. Ще продължаваме да работим заедно и единно, защото това е формулата на успеха.”, с тези думи Виолета Христодулова се обърна към делегатите на общинската конференция на БСП Марица. Единодушно форума на социалистите издигна и подкрепи тя да застане за втори мандат начело на организацията.
В представения отчет за мандата Христодулова представи постигнатите резултати, очерта проблемите, но и мерки за тяхното преодоляване. Постоянен мониторинг на действията на местната власт, увеличаване на приемните по населени места, както и ежемесечни срещи с жителите на общината бяха сред набелязаните действия от социалистите в местния парламент, а БСП ще бъде коректив на настоящото ръководство на общината. „Предстои ни година, в която трябва да се мобилизираме и подготвим за следващата, тъй като през 2021 ни очакват две предизборни кампании. Ние трябва да показваме недостатъците на това управление, да докажем, че сме алтернатива и спечелим изборите.”, заяви Виолета Христодулова.
Делегатите излъчиха и своите предложения за председател на БСП и членове на националния съвет на партията, както и делегатите за 50-ти Конгрес на БСП.

Main Menu