И в Белозем замириса на асфалт

19 Апр 2019 10:12

 

Само няколко месеца след като кабинета на премиера Бойко Борисов отпусна на община Раковски средства в размер на 2 500 000 млн.лв. за асфалтирането на 7 улици, започна ремонта на четири от тях в Белозем.
Предоставените с постановление на Министерския съвет средства са за текущи ремонти и належащи инфраструктурни проекти на общината.

Улиците „Рила“, „Иван Вазов“, „Люлин“ и „Сребра“ в Белозем са четирите, които започват да се изграждат на ново. Преди това на всяка от тях ще бъде подменена водопроводната мрежа. В момента строителната техника на фирмата изпълнител работи на ул.“Люлин“, която вече е с нова ВиК инстлалация.
Четирите улици са с обща дължина около километър и половина, ще поемат около 2 тона асфалт. Тротоарната настилка ще бъде 4741 кв.м, а бордюрите ще са с дължина 3332 м.

„Благодарим на ВиК-гр.Пловдив, но преди това трябва да благодарим на държавата, в лицето на министър-председателя Бойко Борисов. Нека не забравяме, че това нямаше да се случи без отпускането на средствата от Министерски съвет.“- коментира ремонтите кмета на Белозем Иван Тачев.

Main Menu