Ботев загуби от ЦСКА-София в U19

26 Авг 2019 11:00

Ботев (Пловдив) загуби с 0:2 от ЦСКА-София в среща от 3-ия кръг на Елитната юношеска група до 19 години. Двубоят се игра на стадион "Българска армия" в столицата.

"Канарчетата" изиграха слаб мач и напълно заслужено допуснаха първа загуба от началото на сезона. В герой за "армейците" се превърна роденият през 2003 година Мартин Смоленски.

В 3-ата минута Георги Трифонов стреля неточно, а в 6-ата минута Милко Баданов отрази опасен удар от фаул. В 15-ата минута миналият през "жълто-черните" Даниел Иванов остана очи в очи с Баданов, но шутира покрай вратата.

В 20-ата минута Димитър Тонев отправи изстрел от дистанция, попаднал право в ръцете на вратаря. Малко по-късно играч на домакините стреля неточно.

Второто полувреме стартира с два удара на Иво Казаков, но и двата опита на атакуващия футболист минаха над целта. Така се стигна до 67-ата минута, когато Мартин Смоленски с красив удар от въздуха се разписа за 1:0.

Десет минути по-късно Смоленски реализира втори гол, като този път талантът се разписа след удар с глава. До края на двубоя домакините можеха да направят победата си още по-изразителна, но пропиляха няколко възможности.

Main Menu